پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
سلامت غذا
خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
لزوم تحول در حوزه سلامت غذا
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تأکید بر لزوم تحول در حوزه سلامت غذا، گفت: در حوزه سلامت غذا به دلیل وجود سموم زیادی که در حوزه کشاورزی استفاده میشود، هنوز شاهد تغییر و تحول لازم در این بخش نیستیم که منجر به بیماریهای متعددی خواهد شد.
• شورای شهر تهران • تهران
روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
چیزهایی که باید در باره کپک غذا بدانید
به گفته کارشناسان به طور کلی خطری ندارد اگر یک اینچ اطراف یک تکه کپک زده روی پنیر سفت یا شکلات را ببرید و باقی را مصرف کنید، اما موادغذایی با بافت نرم مانند گوجهفرنگی و همچنین نانهای نرم و پنیر نرم باید دور ریخته شوند. هنگامیکه صحبت از ایمنی مواد غذایی میشود، از قدیم این ضربالمثل را میگفتند که وقتی در خصوص سلامت غذا شک دارید، آن را بیرون بیندازید. اما جانب احتیاط را رعایت کردن اغلب به معنای هدر دادن مواد غذایی گرانقیمت است. برخی از …
• کپک غذا
جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
گروه صنعتی و پژوهشی زر، برنده تندیس زرین «جشنواره ملی سلامت غذا»
چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا با حضور مسئولان، تولیدکنندگان و اساتید دانشگاهی با هدف به روز رسانی و ارتقای دانش تولید محصولات سلامت محور صنایع غذایی، نهم بهمن در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
• گروه زر